Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, anunță o serie de proiecte majore pentru anul 2024

Într-o postare făcută pe facebook, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că primăria sectorului 4 se pregătește să continue seria de investiții masive din anii precedenți, anunțând o serie de proiecte de anvergură pentru anul 2024. După succesul înregistrat în 2023, când au fost inaugurate diverse infrastructuri importante precum un spital nou, un parc modern (Parcul Tudor Arghezi), și o stație de pompieri, autoritățile locale își propun să abordeze problemele stringente ale Capitalei cu soluții concrete.

Printre proiectele majore anunțate pentru acest an se numără construirea primei maternități de stat ridicate de la zero în București în ultimii 35 de ani. Această inițiativă este menită să răspundă unei nevoi critice în domeniul sănătății, oferind servicii de calitate pentru mame și nou-născuți.

În plus, Sectorul 4 planifică să demareze lucrările de refacere a Planșeului Unirii, un proiect de importanță majoră pentru reabilitarea și revitalizarea centrului orașului. De asemenea, se vor extinde magistralele de metrou M2 și M4, pentru a facilita mobilitatea urbană și a descongestiona traficul în oraș.

Alte proiecte semnificative includ finalizarea patinoarului Berceni Arena și a pasajului subteran de la Eroii Revoluției, precum și construirea unei noi stații ISU în cartierul Tineretului. Aceste inițiative sunt menite să consolideze infrastructura locală și să ofere servicii și facilități moderne locuitorilor din Sectorul 4 și din întreaga Capitală.

Cu aceste proiecte de anvergură, primaria sectorului 4 demonstrează angajamentul său ferm față de dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea calității vieții în comunitatea locală și în întregul oraș.

maternitate sector 4 bucuresti

Articol scris de ZonadeSud.ro în 5 Februarie 2024