Sectorul 4 construiește cea mai modernă maternitate din România la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan”

Sectorul 4 al Municipiului București marchează un moment istoric în sistemul medical al României prin construirea celei mai noi și moderne maternități din țară, în incinta Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan”. Această unitate spitalicească reprezintă o premieră pentru București, fiind prima maternitate ridicată în oraș după anul 1989.

Investind fonduri europene nerambursabile și având în vedere importanța strategică a îmbunătățirii infrastructurii medicale, Sectorul 4 continuă să facă progrese remarcabile în asigurarea unor servicii medicale de înaltă calitate pentru locuitorii Capitalei.

Primarul Sectorului 4, medicul Daniel Băluță, va oferi detalii suplimentare referitoare despre acest proiect în cadrul unei conferințe de presă programate pentru astăzi, 1 februarie, începând cu ora 10:00, la sediul Primăriei Sectorului 4. Evenimentul va beneficia de prezența unor înalți oficiali, printre care Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Acesta este un pas semnificativ în eforturile autorităților de a îmbunătăți accesul la servicii medicale de calitate și de a asigura o naștere sigură și confortabilă pentru mamele din București și din întreaga țară.

spital Sf Ioan

Articol scris de ZonadeSud.ro în 1 Februarie 2024