"Un OZN în Sectorul 4?"

Progres notabil în construcția Patinoarului Berceni Arena din Sectorul 4

Într-o postare pe pagina personală de facebook, primarul sectorului 4, dl. Daniel Băluță, a anunțat un progres considerabil în lucrările de construcție a proiectului "Berceni Arena". Cu entuziasm, au informat că săptămâna debutează cu forțe proaspete care se concentrează asupra patinoarului Berceni Arena.

O etapă semnificativă a fost finalizată odată cu instalarea sistemului de ventilație, iar de astăzi, echipa de constructori a început deja să monteze cei 25 de kilometri de țeavă necesari pentru răcirea suprafeței de joc. Aceste eforturi susținute aduc proiectul unui nou nivel de completare și pun bazele pentru o infrastructură de calitate și performantă.

"Începem săptămâna cu forțe proaspete la patinoarul Berceni Arena! Am finalizat lucrările la sistemul de ventilație, iar de astăzi, constructorii au început deja să monteze cei 25 de kilometri de țeavă pentru răcirea suprafeței de joc", a declarat dl. Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Precum se arată într-o postare pe pagina de Facebook administrată de Mobilitate Urbana Sector 4, "acest proiect va redefini peisajul sportiv din Capitală. 'Berceni Arena' se va dovedi a fi un reper esențial pentru comunitate, fiind primul patinoar construit de la zero în București în ultimii 70 de ani!", au subliniat reprezentanții primariei.

Programată să fie finalizată în cursul anului 2024, "Berceni Arena" se va mândri cu o capacitate de 800 de locuri și va ocupa o suprafață totală de 6.500 de metri pătrați. Acest complex modern va fi situat în zona Apărătorii Patriei, la o scurtă distanță de stația de metrou, asigurând astfel accesibilitate maximă pentru comunitatea locală și pentru toți iubitorii de sport din București.

Cu fiecare etapă depășită, "Berceni Arena" își conturează din ce în ce mai clar rolul său vital în viața sportivă și culturală a orașului, promițând să ofere o experiență de neuitat pentru toți cei care îi vor trece pragul.

Articol scris de ZonadeSud.ro în 13 Februarie 2024