Investiție de 10.000.000 Euro în sectorul 4 al Capitalei

Un patinoar modern, numit "Berceni Arena", prinde contur în Sectorul 4 al Capitalei, fiind primul construit în București în ultimii 70 de ani. Investiția în această nouă infrastructură sportivă se ridică la aproximativ 10.000.000 de euro, reprezentând o abordare semnificativă pentru revitalizarea activităților de agrement în zonă.

Stadiul lucrărilor este avansat, iar conform Primăriei Sectorului 4, patinoarul ar putea fi utilizat încă din acest an. Cu o capacitate de 800 de locuri în tribune, "Berceni Arena" se anunță a deveni un punct focal pentru iubitorii sporturilor pe gheață din București.

Primarul Daniel Băluță a exprimat mândria pentru acest proiect într-o postare pe Facebook, subliniind că în 2024, Sectorul 4 va găzdui singurul patinoar competițional din Capitală. Clădirea, în curs de construcție, va acoperi o suprafață de aproximativ 6.500 de metri pătrați, cu locuri de parcare pentru 73 de autoturisme, două autocare și spații verzi de 3.000 de metri pătrați, incluzând 70 de arbori plantați.

În 2024, Sectorul 4 va oferi Bucureștiului singurul patinoar competițional din Capitală! Clădirea viitoarei „Berceni Arena” se află într-un stadiu avansat de execuție, așa că putem spune, cu mândrie, că repunem Bucureștiul pe harta capitalelor europene care oferă oamenilor infrastructură dedicată practicării sporturilor pe gheață”, a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

Această investiție remarcabilă nu numai că aduce un suflu nou în peisajul sportiv al Bucureștiului, dar consolidează și poziția orașului în rândul capitalelor europene ce oferă facilități moderne pentru practicarea sporturilor pe gheață. Odată finalizat, "Berceni Arena" va deveni un loc emblematic pentru comunitate, consolidând legăturile sociale și promovând un stil de viață activ.

berceni arena1

breceni arena 2

berceni arena 3

berceni arena 4

Articol scris de ZonadeSud.ro in 4 Ianuarie 2024