Patinoarul Berceni Arena evoluează rapid

Într-o postare pe pagina personală de facebook, domnul Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a anunțat progresele în construcția Patinoarului Berceni Arena, un proiect ambițios ce urmează să ofere locuitorilor din Capitală un patinoar modern, de mari dimensiuni, similar celor din alte orașe europene.

În cadrul postării, primarul a confirmat că lucrările avansează conform planului, indicând că suprafața de joc a fost deja turnată, iar în prezent se efectuează montarea mantinlei. În paralel, echipele de muncitori continuă să lucreze la fațada clădirii și la amenajarea spațiilor verzi din jurul patinoarului.

"Berceni Arena, patinoarul pe care Sectorul 4 îl dăruiește Bucureștiului în 2024! Nou, modern și, poate la fel de important, independent energetic ca urmare a multitudinii de panouri fotovoltaice a căror montare a început deja pe acoperișul clădirii", a declarat primarul sectorului 4, dl. Daniel Băluță.

Berceni Arena este conceput să fie un spațiu ideal pentru antrenamentele echipelor de hochei sau pentru patinatorii profesioniști, având în vedere dimensiunile sale generoase. Investiția totală pentru acest proiect este estimată la 10 milioane de lei.

Lucrările la acest obiectiv de investiții au fost reluate în 2022, cu o estimare inițială pentru finalizarea lor în luna decembrie a acelui an. Cu toate acestea, construcția nu a fost încă finalizată până în prezent.

Patinoarul Berceni Arena va avea un regim de înălțime P+1E, cu o suprafață construită desfășurată de aproximativ 6.500 mp. De asemenea, se vor amenaja spații verzi pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați, inclusiv aproximativ 70 de arbori. Pentru parcarea vehiculelor, se vor pune la dispoziție un total de 73 de locuri destinate mașinilor mici și două locuri pentru autocare.berceni arena 2024

Articol scris de ZonadeSud.ro in 2 Aprilie 2024