Parcarea de la Timpuri Noi este din nou funcțională

Parcarea de la Timpuri Noi a fost redeschisă și este din nou funcțională pentru public. Această veste a fost primită cu bucurie de către locuitorii din zonă, în special cei care utilizează metroul în mod regulat pentru a călători în oraș.

Primarul Daniel Bălăuță a anunțat pe pagina sa de Facebook că parcarea a fost retrasată și poate fi acum utilizată în sistemul park&ride, la fel ca toate celelalte spații similare din apropierea stațiilor de metrou din sectorul respectiv.

"Parcarea de la Timpuri Noi este din nou funcțională, după ce a fost retrasată și poate fi folosită în sistem park&ride, la fel ca toate spațiile de acest fel aflate în proximitatea stațiilor de metrou.
Și aici, utilizatorii vor plăti suma de 3 lei pe zi pentru intervalul 05:00–23:00, iar între orele 23:00 și 05:00, staționarea va fi taxată cu 3 lei pe oră, așa cum se întâmplă la toate parcările de tip park&ride din sectorul nostru", a declarat Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Potrivit declarațiilor primarului, utilizatorii vor plăti o sumă de 3 lei pe zi pentru a folosi parcarea în intervalul orar 05:00–23:00. Între orele 23:00 și 05:00, staționarea va fi taxată cu 3 lei pe oră, conform practicii aplicate și în alte parcări de tip park&ride din zonă.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Daniel Băluță, primarul sectorului 4 anunța că s-a decis ca folosirea parcărilor de tip Park&Ride de la stațiile de metrou din Sectorul 4 să fie modificată. 

parcare timpuri noi

Articol scris de ZonadeSud.ro în 31 Ianuarie 2024