Astăzi, 12 Martie, se deschide circulația rutieră pe noul pasaj din DN4 - Popești Leordeni peste A0 – Autostrada Bucureștiului

Breaking News: Circulația Deschisă! Astăzi, 12 martie 2024, ora 09:00, traficul rutier a fost inaugurat pe noul pasaj din DN4 - Popești Leordeni peste A0.

Șoferii din București și din Ilfov au un motiv de bucurie astăzi, deoarece circulația rutieră pe noul pasaj din DN4 - Popești Leordeni peste A0, parte a Autostrăzii Bucureștiului, a fost oficial deschisă la ora 09:00, în data de 12 martie 2024. Acest pasaj face parte din cadrul contractului pentru construcția Lotului 1 Sud al Autostrăzii Bucureștiului, care leagă Glina de Vidra.

"Marți, 12.03.2024, ora 9.00, se deschide traficul rutier pe noul pasaj construit din DN4 peste A0, în cadrul contractului pentru construcția lotului 1 al Autostrăzii de Centură București Sud, între Glina și Vidra.
Până la finalizarea lucrărilor, circulația pe pasaj se va desfășura pe o singură bandă de circulație corespunzătoare fiecărui sens de mers!", au declarat cei de la CNAIR pe pagina oficială de facebook. 

Cu toate acestea,cei de la CNAIR menționează că șoferii trebuie să fie conștienți că, până când lucrările vor fi finalizate complet, circulația pe noul pasaj va fi restricționată la o singură bandă de circulație pentru fiecare sens de mers. Astfel, se recomandă prudență și respectarea regulilor de circulație în această zonă în perioada de tranziție.

A0 - DN4- Popesti Leordeni

Articol scris de ZonadeSud.ro in 12 Martie 2024