Ziua Porților Deschise la Clinica de Stomatologie de pe Șoseaua Olteniței - Zona Orășelul Copiilor

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat că noua Clinică de Stomatologie de pe Șoseaua Olteniței își va primi vizitatorii în cadrul unei zile de porți deschise. Evenimentul va avea loc vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 16:00, oferind comunității o oportunitate de a explora și de a se informa despre noul spital stomatologic.

Accesul la eveniment este organizat în grupuri de maximum 30 de persoane, în scopul evitării aglomerării. Tururile vor fi ghidate de către membrii echipei primarului Daniel Bălăuță, oferind vizitatorilor o prezentare detaliată a facilităților și echipamentelor disponibile.

"Vă readuc aminte că mâine, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00-16:00, avem porțile deschise la Spitalul de Stomatologie, din zona Orășelul Copiilor.

Cei care doriți să vizitați acest obiectiv, realizat de la zero de către comunitatea sectorului nostru, vă aștept în acest weekend, cu mic, cu mare, în Șoseaua Olteniței nr. 9.
Accesul se va face organizat, în serii de maximum 30 de persoane, pentru a se evita aglomerările, iar tururile vor fi ghidate de către colegii mei.
Să avem o seară minunată și un sfârșit de săptămână liniștit!", a declarat pe pagina personală de facebook, primarul sectorului 4, domnul Daniel Băluță.

Vizitatorii vor putea să descopere cele 65 de cabinete medicale complet echipate, pregătite pentru a oferi consultații și tratamente pentru diverse afecțiuni stomatologice. Dotările moderne vor asigura servicii de înaltă calitate pentru sănătatea orală a comunității.

Începând cu data de 13 mai, vor fi aduse echipamente și alte elemente necesare pentru funcționarea optimă a clinicii. În paralel, personalul medical din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București și al UMF Carol Davila vor demara procedurile pentru operaționalizarea clinicii.

Ziua Porților Deschise la noua Clinică de Stomatologie reprezintă un moment important în eforturile de promovare a sănătății orale în comunitate. Astfel, toți cei interesați sunt invitați să participe și să descopere noul centru medical la adresa Șoseaua Olteniței nr. 9.

clinica de stomatologie soseaua oltenitei sector 4

Articol scris de ZonadeSud.ro in 10 Mai 2024