Vezi lista imobilelor din sectorul 4 unde se dorește montarea de panouri solare

Primăria Sectorului 4 a anunțat începerea instalării panourilor fotovoltaice pe peste 200 de blocuri reabilitate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Această măsură are ca scop acoperirea integrală a costurilor de electricitate pentru spațiile comune, precum lifturile și casele scărilor, prin aprovecherea energiei verzi și gratuite.

Prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, Primăria Sectorului 4 a informat locuitorii despre implementarea panourilor fotovoltaice pe clădirile beneficiare de reabilitare prin PNRR. Reprezentanții Primăriei au subliniat că această tehnologie va contribui la acoperirea integrală a facturilor aferente spațiilor comune, oferind un beneficiu semnificativ pentru comunitate.

"Grație acestei tehnologii, facturile la electricitate emise pentru spațiile comune, cum ar fi liftul ori casa scărilor, ar putea fi acoperite în totalitate. Sectorul 4 va exploata la maximum această sursă de energie verde și absolut gratuită", declară reprezentanții primăriei în postarea de pe pagina oficială de facebook

Panouri fotovoltaice și pe blocurile din sectorul 3

În context similar, Sectorul 3 a demarat și el proiectul de instalare a panourilor fotovoltaice pe blocurile reabilitate termic. Primarul Robert Negoiță a subliniat importanța acestui demers în contextul creșterii costurilor energiei și a încurajat locuitorii să depună cereri la Primăria Sectorului 3 pentru a beneficia de această soluție sustenabilă.

"Dacă locuiți în Sectorul 3 și stați într-un bloc reabilitat termic și vreți să aveți așa ceva făcut de Primăria Sectorului 3, nu ezitați să veniți să faceți o solicitare către PS3, cu o hotărâre de la Asociațiile de Proprietari", a comunicat Robert Negoiță, primarul sectorului 3

Sursa foto Primaria sectorului 4

sector 4 panouri fotovoltaice

panouri fotovoltaice sector 4

 

sector4 panourifotovoltaice

panouri fotovoltaice s 4 bucuresti

Articol scris de ZonadeSud.ro in 17 Ianuarie 2024