Un nou spital de stomatologie în București, situat în sectorul 4 pe Şoseaua Olteni­ţei

  • Cel mai mare spital stomatologic din România
  • Bucureștenii vor avea acces la servicii gratuite
  • 64 de cabinete stomatologice
  • Investitie de aproximativ 60 de milioane de lei, (din care 40 milioane de lei este valoarea construcţiei, iar 20 milioane de lei investiţia în dotări)

În urma unei investiții masive de 60 de milioane de lei, (din care 40 milioane de lei este valoarea construcţiei, iar 20 milioane de lei investiţia în dotări), Bucureștiul își îmbogățește infrastructura medicală cu un nou spital de stomatologie, situat pe Șoseaua Olteniței. Cu un total de 64 de cabinete, această unitate modernă promite să ofere servicii de calitate superioară pacienților din capitală și împrejurimi.

Proiectul, care a început în anul 2020, reprezintă o realizare majoră pentru sectorul medical al Bucureștiului, fiind singura unitate sanitară cu profil stomatologic ridicată în ultimii 50 de ani în zonă. Spitalul, care se află în curs de operaționalizare, va fi gestionat de către Spitalul Universitar de Urgență din Capitală, garantând astfel o abordare profesională și eficientă.

O veste îmbucurătoare pentru locuitorii Bucureștiului este că serviciile oferite vor fi gratuite, asigurând accesul la îngrijiri stomatologice de calitate fără costuri suplimentare pentru pacienți. De asemenea, spitalul va servi ca o platformă de pregătire pentru viitorii medici, oferind studenților posibilitatea de a se forma și specializa în domeniul stomatologiei.

Ministerul Dezvoltării a asigurat finanțarea pentru construcția clădirii, în timp ce Primăria Sectorului 4 s-a ocupat de dotarea cu echipamente și aparatură de ultimă generație finanțarea asigurându-se din bugetul local și fondurile oferite de Compania Națională de Investiții.

spital stomatologie bucuresti

Articol scris de ZonadeSud.ro în 1 Februarie 2024