Stiri

Stiri imobiliare Bucuresti, Zona de Sud. Afla cele mai noi stiri din domeniul imobiliar din Zona de Sud

 

Pasajul "Europa Unita" este inagurat in aceasta seara!

"Inaugurăm diseară pasajul Europa Unită! Scăpăm de aglomerație, praf și multe, multe minute irosite în trafic, și dăm azi în folosință un pasaj nou-nouț, care nu doar că va decongestiona una dintre cele mai mai aglomerate intersecții din București, ci va fi și un model de investiție de succes pentru generațiile ce vor urma."... (detalii aici)

..........................................................................................

Asteptarea a luat sfarsit! Noua staţie de metrou Tudor Arghezi, este inaugurata in acest moment

Noua staţie de metrou Tudor Arghezi, de pe Magistrala M2 Berceni-Pipera si situata pe Şoseaua Berceni, este inaugurata astazi fiind perfect operaţională.
Pentru o perioada, traseul metroului se va face într-un sistem de tip pendulă, doar între statiile Tudor Arghezi şi Berceni, urmând ca ulterior... (detalii aici)

..........................................................................................

Aeroport in Sudul Capitalei - unda verde

cartiere

 

Aeroportul pe care vrea să îl construiască primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, în Zona de Sud a Capitalei a primit undă verde de la Consiliul General.
Astfel, Consiliul Local al Sectorului 4 a fost împuternicit să se asocieze cu CJ Giurgiu pentru a finanţa şi realiza în comun proiectul unui aeroport internaţional în judeţul Giurgiu...(detalii aici)