Secția 26 Poliție s-a mutat în Grand Arena Mall

Începând cu data de 18 aprilie 2024, Secția de Poliție 26 din București și-a găsit un nou sediu în incinta Grand Arena Mall. Această decizie a fost luată de Primăria Sectorului 4 în scopul asigurării siguranței cetățenilor, oferindu-le un acces mai facil la serviciile polițienești.

Mutarea Secției 26 de Poliție în Grand Arena Mall face parte dintr-o inițiativă mai amplă a Primăriei Sectorului 4 de a centraliza mai multe instituții publice în aceeași locație. Astfel, în centrul comercial funcționează deja Direcția Generală de Poliție Locală, Direcția de Evidență a Persoanelor, Direcția de Impozite și Taxe Locale și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Această mutare reprezintă o facilitare pentru cetățeni, care acum pot accesa mai ușor serviciile oferite de Secția 26 de Poliție, indiferent de necesitățile lor. În plus, în aceeași clădire a fost inaugurat primul Centru de consiliere și informare antidrog din cadrul Agenției Naționale Antidrog din Sectorul 4. Acest centru este dedicat în principal adolescenților expuși la riscul de a începe consumul de substanțe psihoactive interzise de lege.

"Inaugurăm noul sediu al Secției 26 Poliție și noul punct de lucru al ANA!", declarat dl. Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4 pe pagina personala de facebook

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a subliniat importanța acestei mutări în cadrul unei conferințe de presă, evidențiind că acest hub administrativ centralizat are scopul de a servi mai bine nevoile cetățenilor. Prin acest nou sediu, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne beneficiază de condiții moderne în care să își desfășoare activitatea, în beneficiul comunității.

"Am realizat un adevărat hub administrativ. Aici se regăsesc mai mult instituții ale Primăriei, respectiv mai multe instituții ale statului Român, care lucrează în beneficiul oamenilor", a mai declarat dl. Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

Sursa foto: Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4
sectia 26 politie grand arena

Articol scris de ZonadeSud.ro in 19 Aprilie 2024