Primarul orașului Popești Leordeni, Iacob Petre, anunță că s-a dat startul modernizării străzii Mirăslău

Primarul orașului Popești Leordeni, dl. Iacob Petre, a anunțat într-o postare pe pagina personală de pe o rețea de socializare că s-a dat startul modernizării străzii Mirăslău

Primul tronson care a intrat în reparații capitale este legătura dintre Strada Solstițiului și Strada Mirăslău, iar planurile vizează finalizarea asfaltării acestuia până la sfârșitul acestei săptămâni.

Modernizarea acestei artere este așteptată de mult timp de către locuitorii din zonă, având în vedere importanța sa în conectarea diferitelor cartiere și facilitarea traficului rutier.

Lucrările vor include asfaltarea carosabilului, refacerea trotuarelor și modernizarea infrastructurii existente pentru a asigura siguranța participanților la trafic și confortul pietonilor.

"Am pornit lucrările la cea mai importantă arteră rutieră din vestul orașului. Primul tronson intrat în reparații capitale îl reprezintă legătura între Str. Solstițiului și Str. Mirăslău și va fi asfaltat până la finalul acestei săptămâni.", a declarat primarul orașului Popești Leordeni, dl. Iacob Petre.

Reprezentanții autorităților locale au încurajat conducătorii auto să fie atenți și să respecte semnalizările rutiere și indicațiile agenților de trafic în timpul desfășurării lucrărilor. De asemenea, s-a solicitat înțelegere din partea cetățenilor pentru eventualele disconforturi temporare cauzate de lucrările de modernizare.

strada miraslau popesti leordeni

Articol scris de ZonadeSud.ro in 2 Aprilie 2024