Petre Iacob, primarul orașului Popești Leordeni anunță că proiectul "Amenajare drum și parc - Laurențiu Raiciu în Popești-Leordeni " prinde contur.

În aproximativ 30 de zile se va dechide procedura de recepție a lucrărilor pentru unul dintre proiectele majore pentru Orașul Popești-Leordeni și totodată dintre obiectivele importante asumate în acest mandat de către primar - amenajarea terenului de 12.500 de metri pătrați situat între străzile Drumul Fermei și Laurențiu Raiciu.

Într-o veste îmbucurătoare pentru comunitatea locală, Petre Iacob, primarul orașului Popești Leordeni, estimează că în aproximativ 30 de zile se va deschide procedura de recepție a lucrărilor, cu condiția ca vremea să rămână favorabilă. Aceasta înseamnă că, în această primăvară, locuitorii din zonă se vor putea bucura de un nou parc public, conceput și amenajat pentru a satisface diverse nevoi și interese.

Printre facilitățile ce vor fi incluse în parcul nou amenajat se numără un drum de legătură între străzile Drumul Fermei și Laurențiu Raiciu, zone verzi generoase, spații recreaționale pentru copii, pensionari și animalele de companie, precum și extinderea ofertei de locuri de parcare, cu aproximativ 115 noi locuri.

"Unul dintre obiectivele importante asumate în acest mandat este amenajarea terenului de 12.500 mp situat între străzile Dr.Fermei și Laurențiu Raiciu. Dacă vremea ține cu noi, în aproximativ 30 de zile vom dechide procedura de recepție a lucrărilor, și ne vom putea bucura cu toți în această primăvară de o zonă frumos amenajată care va conține:
* Drum de legătură între străzile Dr.Fermei/ Laurențiu Raiciu
* Zonă spații verzi;
* Zone spatii recreaționale copii pe categorii de vârstă;
* Zonă spații recreaționale pensionari;
* Zonă spațiu dedicat animalelor de companie;
* Înființarea a cca. 115 locuri noi de parcare pentru zona respectivă.", a comunicat primarul orașului Popești Leordeni, Petre Iacob, pe pagina oficială de facebook

Parcul "Amenajare drum și parc - Laurențiu Raiciu" se anunță a fi un nou pol de atracție în Popești-Leordeni, un loc unde oamenii se pot relaxa, socializa și bucura de frumusețea naturii, consolidând astfel coeziunea și spiritul comunitar în oraș.

parc laurentiu Raiciu Popesti leordeni

Articol scris de ZonadeSud.ro în 21 Februarie 2024