Parcarea de pe strada Oițelor din Sectorul 4 a devenit parcare publică cu plată începând cu 20 februarie 2024

Locurile de parcare de pe Strada Oițelor din Sectorul 4, amplasate în apropierea Bulevardului Dimitrie Cantemir, se alătură rețelei de parcări cu plată din oraș. Anunțul a fost făcut de către Mobilitate Urbană Sector 4, care a detaliat tarifele aplicabile pentru aceste locuri.

După data de 20 februarie 2024, cele 54 de locuri de parcare de pe Strada Oițelor vor intra în regim de parcare publică cu plată. Tariful pentru ocuparea unui loc va fi de 1 leu pentru două ore de staționare, în intervalul orar 8:00 - 18:00, în zona marcată cu verde.

"Începând cu 20 februarie 2024, cele 54 de locuri de parcare amenajate pe strada Oițelor intră în regim de parcare publică cu plată, tariful pentru ocuparea unui loc fiind de 1 leu/două ore, în intervalul orar 8.00-18.00 (zona verde).
Ocuparea unui loc se va putea face și pe bază de abonament lunar nenominal, în valoare de 60 lei/lună, începând cu 1 martie 2024.
Abonamentele sunt valabile doar în cursul lunii în care au fost achiziționate", au declarat cei de la Mobilitate Urbană Sector 4 pe pagina lor de facebook.

Pentru cei care doresc să beneficieze de o soluție mai comodă și accesibilă pe termen lung, Mobilitate Urbană Sector 4 oferă posibilitatea achiziționării de abonamente lunare nenominale. Acestea vor fi disponibile începând cu data de 1 martie 2024 și vor costa 60 de lei pe lună. Este important de menționat că abonamentele sunt valabile doar pentru luna în curs în care au fost achiziționate.

Această măsură vine în contextul necesității de a gestiona eficient spațiile de parcare din sectorul 4 al Capitalei, oferind o alternativă convenabilă pentru șoferi în căutarea unui loc de parcare în zona respectivă. Prin implementarea sistemului de plată, autoritățile locale urmăresc să asigure un flux mai fluid al traficului și o utilizare mai eficientă a infrastructurii urbane, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței de deplasare în oraș.

parcare strada oitelor

Articol scris de ZonadeSud.ro în 21 Februarie 2024