Descoperă bucătăria tradițională românească în Piața Sudului la Târgul Mărțișorului în acest weekend!

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că în acest weekend în Piața Sudului va avea loc "Târgul Mărțișorului".

Piața Sudului se transformă într-o adevărată oază a tradițiilor și gusturilor autentice, deoarece începând de mâine și până duminică, gazda este "Târgul Mărțișorului". Este o ocazie unică de a savura și descoperi cele mai delicioase preparate tradiționale, aduse din toate colțurile țării de producători autohtoni.

"Piața Sudului devine ”Târgul Mărțișorului”!
Începând de mâine și până duminică, producători autohtoni, veniți din toate colțurile țării, ne vor încânta cu cele mai gustoase preparate tradiționale.

Vă aștept, cu drag, în acest weekend, la târgul "Poftim din România", să degustați o varietate de produse locale, de la brânzeturi autentice, preparate din carne, zacuscă, murături, până la dulcețuri, gemuri, siropuri, fructe și legume...", a declarat domnul Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Când: Vineri și Sâmbătă, între orele 09:00-19:00; Duminică, între orele 09:00-16:00.

Ce poți găsi:

Delicii Culinare

  • Produse Locale: De la brânzeturi autentice, preparate din carne, zacuscă, murături până la dulcețuri, gemuri, siropuri, fructe și legume proaspete.
  • Gustări Tradiționale: Bucură-te de aromele autentice ale României, preparate cu grijă și pasiune de producători locali.

Cadouri Handmade și Artizanale

  • Mărțișoare Unice: Admiră și achiziționează mărțișoarele lucrate manual, opere de artă ale unor artizani talentați.
  • Obiecte Sculptate în Lemn: Descoperă meșteșugul tradițional românesc prin obiecte decorative și funcționale sculptate în lemn de către meșteri populari.

Vizitatorii sunt așteptați cu drag la târgul "Poftim din România", unde vor fi întâmpinat de o atmosferă plină de culoare, arome și tradiție!

targul martisorului piata sudului

Articol scris de ZonadeSud.ro în 1 Martie 2024