Daniel Băluță: Bulevardul Alexandru Obregia devine și mai verde!

Primarul sectorului 4 Daniel Băluță a anunțat pe pagina personală de facebook că Bulevardul Alexandru Obregia devine și mai verde!

Echipa de la Totul Verde a demarat un proiect ambițios de plantare a teilor în mai multe zone din sector, iar primul pas a fost deja făcut pe una dintre cele mai împădurite artere din Sector.

"🌿 Bulevardul Alexandru Obregia devine și mai verde! 🌳 Colegii de la Totul Verde au demarat un proiect de plantare a teilor în mai multe zone din sector, iar primul pas a fost deja făcut pe una dintre cele mai verzi artere din Sector.

🌿 Acest lucru nu doar că adaugă un plus de frumusețe pe străzile noastre, dar are și o importanță vitală pentru sănătatea și calitatea comunității noastre.
Teii, prin frunzele lor bogate, contribuie la purificarea aerului și la crearea unor spații verzi care îmbogățesc mediul urban.", a declarat Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Această inițiativă nu numai că îmbogățește estetica străzilor noastre, ci are și o importanță crucială pentru sănătatea și calitatea comunității noastre. Arborii contribuie la îmbunătățirea calității aerului, oferă umbra și răcoarea necesare în perioadele toride și susțin biodiversitatea urbană, creând un mediu mai plăcut și mai sănătos pentru toți locuitorii sectorului 4.

Astfel de inițiative nu numai că îmbunătățesc aspectul estetic al orașului, ci și contribuie la realizarea unui mediu urban mai sustenabil și mai prietenos cu natura. Eforturile pentru împădurirea și verdirii străzilor trebuie să fie continue și să fie susținute de întreaga comunitate pentru a crea un mediu urban armonios și sănătos pentru toți locuitorii.

alexandru obregia

Articol scris de ZonadeSud.ro in 11 Aprilie 2024