Comercianții din Piața Sudului și Piața Norilor din București se implică în ajutorarea persoanelor nevoiașe prin oferirea de alimente gratuite

Într-o mișcare inedită de solidaritate, comercianții din Piața Sudului și Piața Norilor din București au decis să ofere alimente gratuit persoanelor aflate în nevoie. Cu acordul Administrației Piețelor Sector 4, câteva tarabe au fost amenajate special pentru pungile cu donații.

Anunțul a fost făcut de Primăria Sectorului 4 pe pagina sa oficială de Facebook. Persoanele defavorizate sunt invitate să se prezinte la tarabele respective, de unde pot lua fructe, legume și alte alimente oferite generos de către comercianți.

"Lăudabilă inițiativa comercianților de la Piața Sudului și de la Piața Norilor. Cu acordul Administrației Piețelor Sector 4, aceștia au amenajat câteva tarabe cu alimente destinate nevoiașilor. Comercianții promit că vor repeta astfel de acțiuni și săptămânile viitoare.", au declarat reprezentanții primăriei sector 4 pe pagina oficială de facebook.

Această inițiativă vine în contextul în care Piața Norilor din Sectorul 4 și-a redeschis porțile în iulie 2023, după o reabilitare ambițioasă. Clădirea nouă și modernă oferă un cadru sigur și autorizat de ISU, cu locuri de parcare și facilități atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători.

Cu cele 70 de tarabe și cele 12 spații comerciale amenajate la etajul 1 al clădirii, bucureștenii au acces la legume și fructe proaspete, brânzeturi, carne și preparate din carne, direct de la producătorii români. Această măsură vine în sprijinul comunității, reflectând implicarea activă a actorilor din piața locală în ajutorarea celor mai vulnerabile categorii sociale.

piata sudului donatie

Articol scris de ZonadeSud.ro in 9 Aprilie 2024