Circulația de Pasajul Europa Unită va fi restricționată în timpul nopții în intervalul 6-8 februarie

Restricționare temporară a circulației pentru mentenanță și igienizare la Pasajul Europa Unită

Primăria Sectorului 4 a anunțat că, în următoarele două nopți,  circulația în zona Pasajului Europa Unită va fi restricționată temporar. Măsura este necesară pentru efectuarea activităților de mentenanță și igienizare, în vederea asigurării unui mediu sigur și curat pentru comunitate

Conform informațiilor furnizate de primărie prin intermediul rețelei de socializare Facebook, activitățile de igienizare și mentenanță vor avea loc în perioada 06-07.02.2024 și mâine seară 07-08.02.2024 în intervalul orar 23:00 – 05:30.

Pentru activitatile de igienizare / mentenanță de la obiectivul Pasajul Europa Unită ce urmează a se desfășura in această seară 06-07.02.2024 și mâine seară 07-08.02.2024 în intervalul orar 23:00 – 05:30 a fost obținut din partea Brigăzii Rutiere avizul nr . 1730/ 06.02.2024.”, au declarat reprezentanții Primăriei Sectorului 4.

În prima noapte, activitățile se vor desfășura pe sensul de deplasare dinspre Str. Luică spre Str. Turnu Măgurele, în timp ce în cea de-a doua noapte, operațiunile se vor concentra pe celălalt sens.

De asemenea, primăria a informat că societățile responsabile de aceste intervenții sunt Totul Verde, BogArt, Luxten și Omega Star. Totul Verde va asigura semnalizarea corespunzătoare cu balize direcționale pentru devierea circulației, garantând astfel siguranța participanților la trafic și fluidizarea acestuia în timpul desfășurării lucrărilor.

Aceste acțiuni reflectă angajamentul autorităților locale pentru menținerea infrastructurii în stare optimă și pentru asigurarea unui mediu urban curat și funcțional pentru locuitorii sectorului 4 și vizitatorii acestuia. Reamintim participanților la trafic să fie atenți la semnalizările rutiere și să urmeze îndrumările autorităților pentru a evita disconfortul și pentru a contribui la buna desfășurare a lucrărilor de întreținere programate.

pasaj europa unita sector 4

Articol scris de ZonadeSud.ro în 6 Februarie 2024