Astăzi, sâmbătă 6 Ianuarie 2024, se deschide circulația pe Lotul 2 Sud din A0, în Zona de Sud, cu o lungime de 16,3 Km

Sâmbătă, începând cu ora 12:00, se vă permite circulația pe Lotul 2 Sud al autostrăzii A0, între Cornetu-Bragadiru și Jilava-1 Decembrie, conform anunțului făcut de Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Lotul de autostradă are o lungime de 16,3 km și vă fi deschis traficului pe porțiunea între DN5 (Jilava-1 Decembrie) și DN6 (Bragadiru-Cornetu), permițând astfel circulația rutieră între aceste zone pe autostradă, evitând astfel centura actuală a Capitalei.

„Pentru acest lot am deschis lucrările în august 2020, alături de ministrul Transporturilor de atunci, Lucian Bode, şi am promis că în 3 ani vom avea primele secţiuni finalizate din Autostrada Bucureştiului A0”, a declarat într-o postare pe o rețea de socializare, Ionel Scrioşteanu.

Pasajul rutier peste autostradă, situat la Berceni, va fi deschis traficului în două săptămâni, conform informației transmise de secretarul de stat. Aceasta este necesară pentru a completa lucrările la nivelul autostrăzii și sub pasaj.

Se precizează că, în acest moment, constructorul continuă lucrările pentru deschiderea circulației până la intersecția cu DN4, Șoseaua Olteniței, și pentru aproximativ 7 km suplimentari aferenți Lotului 1 Sud, în cel mai scurt timp posibil, și până la nodul rutier dintre A0 și A2.

Autostrada Bucuresti A0

Articol scris de ZonadeSud.ro in 6 Ianuarie 2024