Rezultatele cautarii tale

Extensie moderna pentru o resedinta contemporana

Postat de Valentin Pop pe 7 aprilie 2016
| 0

Puzzles Architecture a acceptat provocarea de a actualiza o casa de familie în Lustin, Belgia, care a fost construită în 1730.

Reședința se învecinează cu un râu, o livadă, o grădină și o pădure. Construita din două părți de piatră și o parte din știuleți, casa a fost perfect integrata în mediul din împrejurimile sale. Dezvoltatorii proiectului au ales să păstreze fermecătoarele fațade originale și de a extinde volumul, pentru a obține mai mult spațiu, prin adăugarea unei extensii de oțel de intemperii.

„Conceptul este foarte simplu: extruderea fațadei din spate, urmarind înclinarea acoperișului și reducere volumului la minimum”, a spus arhitecții.

„Extensia de deschidere a fost creată in principiu pentru  o vedere buna la pădure.”

„Conceptul a fost de a crește suprafața de mai jos pentru a fi în măsură să pună toate zonele de locuit (camera de zi, bucatarie, sala de mese și o baie), împreună la parter și pentru a plasa celelalte spații (dormitor și o altă baie) in partea de sus.”

Prin alegerea oțelului ca material de intemperii finisare, a fost atins un aspect contemporan. Mai mult decât atât, tonurile extensiei se potrivesc cu exterioarele gri, maro și roșietice ale clădirii originale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

  • Cauta proprietate

    0 € si 300.000 €