Rezultatele cautarii tale

Banana Table

Postat de Valentin Pop pe 15 aprilie 2016
| 0

“Banana Table”, o piesă de mobilier eleganta, inspirata din tulpina fructului, a fost proiectata de designer-ul Craig Monroe. „După câteva săptămâni, încercând să ma gândesc la proiecte noi, ideea m-a lovit intr-o zi, după masa de prânz”, a declarat Monroe.

„Era o coaja de banana în fața mea. In cele din urma, m-am gândit la asta ca mobilier în timp ce rezultatul final era incert”.

„Ideile au început să curga și, mai târziu în acea zi, am construit o versiune mai dura, folosind 3D Studio Max ca să-mi termin ideea.”, a spus designerul.

„Ceea ce prezint aici este de fapt a doua parte a mesei “Banana”. Primul desen sau model a fost în mare parte același, cu excepția faptului că a fost mult mai unghiular și a început să se abată de la concept. Subtilitatea a fost cheia. Am revizuit pentru a urmări mai îndeaproape fotografiile originale si am luat din fruct felii. Forma a trebuit să fie prioritara și este nevoie de trei lucruri: Curbe mari, margini ascuțite și o siluetă asimetrică. ”

Masa este formata din șase parti din lemn, cele trei straturi exterioare fiind mai groase, cu o culoare ușor variabilă „de coaja”. Cele trei straturi interioare sunt mai ușoare, pentru a imita culoarea bananei. Blatul mesei este format din două inele din lemn ce mărginesc o bucată de sticla ușor galbena, care se sprijină deasupra marginii cojii.

Din păcate, tabelul Banana este disponibil numai ca model 3D pentru a fi utilizate în scenele de vizualizare arhitecturale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

  • Cauta proprietate

    0 € si 300.000 €