Studio Plus Piata Sudului

Stadiu: In constructie
Predare: 20/02/2019
Reper ansamblu: Piata Sudului, Aparatorii Patriei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: S+P+8
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 195
Preţuri de la: 34.000 EURO
Data publicarii: 21 septembrie 2018 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Cu un portofoliu de peste zece ansambluri rezidentiale, constructorul ansamblurilor Studio Plus vine in piata cu un nou concept imobiliar complex: Studio Plus Piata Sudului. Un ansamblu ce implementeaza aceleasi cinci principii esentiale care au stat la baza proiectarii constructiilor marca Studio Plus.

Primul principiu pe care se bazeaza Studio Plus atunci cand initiaza un nou proiect este amplasarea lui intr-o zona strategica. Asta inseamna ca orice complex marca Studio Plus va avea o pozitie mai mult decat avantajoasa pentru locatari, si, de regula, pe cele mai importante artere de circulatie din Zona Metropolitana de Sud.

Nici de aceasta data constructorul nu se abate de la regula de baza: Studio Plus Piata Sudului fiind pozitionat la fix 400 de metri de statia de metrou, distanta care poate fi parcursa in 4-5 minute de mers pe jos.

Zonele de servicii sunt la numai doi pasi distanta: de la piete agroalimentare, scoli, gradinite, spitale, farmacii, banci pana la locuri de joaca si spatii verzi. Mai mult decat atat te afli si in apropierea unor spatii comerciale cunoscute, cum ar fi Grand Arena, Jumbo, Auchan Berceni, Mall Sun Plaza (la 4 minute de mers cu masina), Hornbach, Carrefour Vitantis.

Constructorul vine in piata cu aceeasi compartimentare practica: apartamente total decomandate, cu bacatarii inchise, terase sau balcoane si dependinte extrem de utile. Noutatea acestui complex o reprezinta faptul ca vor fi apartamente cu cate doua balcoane.

Complexul Studio Plus Piata Sudului, cu un regim de inaltime S+P+8 etaje, va avea trei blocuri cu acelasi regim de inaltime, iar potentialii cumparatori pot opta pentru garsoniere, apartamente cu doua si, respectiv, trei camere. Pretul celor 195 de unitati locative ce vor fi livrate in piata pornesc de la 34.000 de euro pentru o garsoniera si ajung la 88.500 de euro in cazul celui mai scump apartament de trei camere cu doua balcoane.

Fiecare apartament dispune si de un loc de parcare, contracost. Astfel, un loc de parcare suprateran poate fi achizitionat cu 3.000 de euro, iar unul subteran, cu 6.000 de euro.

Apartamentele Studio Plus Piata Sudului impresioneaza prin suprafate rezonabile, un alt principiu de baza al constructorului, perfect optimizate, care ofera costuri minime la intretinere si mentenanta. Totodata, complexul impresioneaza si prin calitatea materialelor de constructie folosite, prin finisajele de exceptie si, evident, prin accesibilitatea preturilor raportat la un alt principiu calitate-pret.

Important de mentionat ca apartamentele pot fi achizitionate prin programul de creditare Prima casa, inclusiv credite ipotecare sau imobiliare.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru informatii suplimentare, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!Manager proiect

Ana Maria Angheloiu


0723363867
anamaria@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj