Lambioni Residence Villas

Stadiu: In constructie
Predare: 28/04/2016
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+1+M
Tipuri unitati: Vile insiruite
Numar unitati locative: 8
Preţuri de la: 68.500 EURO
Data publicarii: 16 februarie 2016 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Va prezentam un nou proiect imobiliar, Lambioni Villas Residence, compus din unitati locative tip englezesc. Noul proiect este amplasat la intrarea in orasul Popesti Leordeni, zona de case, cu acces rapid la Soseaua Oltenitei. Este un ansamblu cu un regim de inaltime  Parter + Etaj + Mansarda.Constructia este realizata din cadre de beton, pereti exteriori din caramida Porothem de 30 cm iar la interior 11,5 cm, termoizolatie de 10 cm pe exterior imobil, tencuieli si sape mecanizate, instalatii sanitare PPr, instalatii electrice cupru, tamplarie PVC si acoperis tabla tip Lindab.Printre finisajele folosite, enumeram: gresie, faianta, parchet, usi interioare (pot fi alese in functie de propriul gust dintr-o gama variata de modele si culori). Baile se predau complet echipate (cazi, cabine de dus, lavoare, baterii, etc). Centrala termica proprie pe gaz, calorifere panou de otel, intrerupatoare, comutatoare, prize, gradina amenajata si delimitata cu gard, precum si terasa placata cu gresie la exterior. Totodata, veti beneficia de loc de parcare inclus in pret!Proiectul contine 8 unitati locative cu preturi incepand de la 68 500 euro. Dispunerea proiectului este: Parter + Etaj + Mansarda locuibila , suprafate utile 115 mp si o Curte libera cu o suprafata de 80 mp.Constructie realizata din cadre de beton, pereti exteriori din caramida Porothem de 30 cm iar la interior 11,5 cm, termoizolatie de 10 cm pe exterior imobil, tencuieli si sape mecanizate, instalatii sanitare PPr, instalatii electrice cupru, tamplarie PVC si acoperis tabla tip Lindab.

Ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA (detalii aici);
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.Manager proiect

Roland Alexandrescu


placeholder
0725.957.934
roland@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj