Fabiani Residence

Stadiu: In constructie
Predare:
Reper ansamblu: Popesti-Leordeni
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+1+M
Tipuri unitati: Vile insiruite
Numar unitati locative:
Preţuri de la: 78.000 EURO
Data publicarii: 31 martie 2016 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Echipa Premier Imobiliare aduce in atentia dumneavoastra Fabiani Residence,  un ansamblu rezidential de vile situat in orasul Popesti-Leordeni, compus din 7 imobile, cu 3 si 4 camere, cu regim redus de inaltime  P+1+M  si preturi incepand de la 78.000 euro.

Ansamblul detine finisaje de calitate si va ofera, pe langa unitatile locative disponibile pentru toate nevoile, si un stil architectural modern.

Acesta cuprinde 7 vile , spatiul interior al acestora putand fi personalizat dupa gusturile si placerile dumneavoastra, dintre care mai sunt disponibile 4 dintre ele, de 3 camere, cu o suprafata de 104 mp + 100 mp curte.

Aceste vile insiruite vin in intampinarea clientilor dornici sa-si gaseasca locuinta mult visata, pretul de achizitie fiind unul decent. Raportul foarte bun pret-achizitie este inca un motiv bineintemeiat pentru a va atrage interesul asupra acestui proiect imobiliar.

Amplasamentul ansamblului permite acces rapid la mijloacele de transport in comun, la punctele de interes major, cum sunt centrele si galeriile comerciale sau marile magazine aflate in zona (Lidl, Metro, Real, Obi, Hornbach etc.), iar timpul necesar pentru a ajunge in centrul capitalei se rezuma la numai cateva minute, indiferent de ruta urmata ( via Piata Sudului – Vacaresti sau Vitan Barzesti).

Complexul este deservit de trotuare pietonale amenajate, strazi interioare asfaltate, spatii verzi si locuri de parcare, iar constructia este una de calitate, la fel ca si finisajele. Acest lucru reduce mult costurile intretinerii si va ofera dumneavoastra un grad ridicat de confort.

 

Ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

 

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.Manager proiect

Roland Alexandrescu


placeholder
0725.957.934
roland@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj