Eden Home Residence

Stadiu: Proiect
Predare:
Reper ansamblu: Berceni
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim inaltime imobile: P+4
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 52
Preţuri de la: 36.900 EURO
Data publicarii: 29 martie 2018 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Eden Home Residence

 

Dacă piața imobilară din zona metropolitană de sud avea nevoie de un nou suflu și de apartamente care să demonstreze că în sud se construiește cu stil, confirmarea vine de la cel mai nou complex imobiliar: Eden Home Residence.

 

Un complex care emoționează prin culoare și forme dintr-o simplă privire. Eden Home Residence are acel ceva care te-ndeamnă să-i treci pragul, acel ceva care te atrage ca un magnet și care te face să vrei să rămâi acasă. Structural și arhitectural, este o clădire care netezește asprimile discordante ale zonei, încadrându-se armonios, totodată, în contextul ei. Complexul este edificat din materiale de ultimă generație, în acord cu legislația națională și cea europeană.

 

Un astfel de proiect imobiliar n-ar fi putut livra în piață decât apartamente caracterizate de un raport perfect între calitate și preț. Cele 52 de proprietăți, care compun întreg ansamblul, se împart în garsoniere și apartamente cu două și trei camere, dispuse pe parter și patru etaje, ultimul fiind retras și adăpostind proprietăți tip penthouse.

 

Ideea de spațiu este una dintre caracteristicile de bază ale proprietăților Eden Home, pentru că dezvoltatorul și-a dorit spațiu generos pentru fiecare apartament. De altfel, trebuie să știi că în Eden Home Residence vei fi vecin cu însuși dezvoltatorul. Plecând de la această premisă, este lesne de înțeles că ansamblul va beneficia de cele mai bune dotări și finisaje din piața de profil. O confirmare în acest sens o reprezintă chiar faptul că fiecare apartament va avea inclus în prețul de achiziție și un loc de parcare. 

 

Cât privește zona de amplasare a complexului, aceasta este una strategică, între două artere importante din zona metropolitană de sud – Șoseaua Olteniței și Șoseaua Berceni -, cu acces imediat la două stații de metrou, Apărătorii Patriei și Dimitrie Leonida.

 

În plus, vei avea parte și de o zonă de servicii destul de consistentă, de la magazine până la bănci și spitale. Ba mai mult, din acest complex faci cinci minute cu mașina până la Mall Sun Plaza, Parcul Tineretului sau Orășelul Copiilor. Iar dacă puștii tăi preferă distracția și sportul, ai și câteva bazine de înot în apropeire, locuir de joacă și chiar câteva centre de ateliere.

 

Te-așteptăm în cel mai nou și avangardist complex rezidențial din zona metropolitană de sud, Eden Home.Manager proiect

Andrei Vatavu


placeholder
0731.510.862
andrei.vatavu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj