4CityLife

Stadiu: In constructie
Predare: 30/08/2019
Reper ansamblu: Aparatorii Patriei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: S+P+12
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 391
Preţuri de la: 39.600 EURO
Data publicarii: 19 septembrie 2018 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Cu siguranta mereu v-ati imaginat cum ar trebui sa fie casa voastra. Un ansamblu rezistential nou va ofera posibilitatea de a alege apartamentul viselor voastre, exact asa cum vreti voi sa fie. Va puteti bucura de un design sofisticat sau minimalist, de apartamente spatioase, cu balcon sau terasa, cu zona verde sau il puteti configura dupa bunul vostru plac. Daca acest ansamblu contine si un Strip Mall in care  iti poti face cumparaturile ( la un supermarket dintr-un lant de prestigiu) sau poti beneficia de cabinet dentar, gradinita, after-school, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, farmacie, banca comerciala, atunci poti spune ca ai gasit locuinta perfecta.

Ansamblul 4 CityLIFE  intinereste Zona de Sud a orasului, propunand un aspect cosmopolit, tineresc, cochet si sofisticat in acelasi timp.  Casa dumneavoastra va fi mai mult decat imbietoare si calda pentru toti ce-i vor trece pragul. Finisajele interioare, realizate din materiale de calitate superioara ( 100% import) sunt  menite sa reziste in timp si sa ofere garantie extinsa.

             Clientul alege cum vrea sa arate casa lui!

Amenajarea interioara este o decizie care apartine in totalitate cumparatorului. Impreuna cu dezvoltatorul veti alege dintr-o gama extrem de variata de materiale si culori finisajele care vi se potrivesc.

Complexul va contine in partea sa frontala o zona comerciala dispusa pe doua niveluri, avand o suprafata totala de aproximativ 7 500 mp. Rezidentii vor beneficia de o galerie comerciala in care sunt configurate peste 30 de zone disponibile.

Cele 4 blocuri se vor edifica in 2 faze. Am inceput rezervarile in corpurile C1 si C2!

           Informatii apartamente

In cadrul ansamblului  sunt configurte: garsoniere, studiouri ( garsoniere duble), 2 camere, 3 camere precum si apartamente cu terasa proprie. Acestea din urma se vor dota cu instalatii de apa calda/rece, jacuzzi, pergola si mobilier de gradina, zona verde.

Anasamblul va beneficia de lifturi de ultima generatie, parcari subterane pe doua niveluri ce vor asigura cu mult peste necesarul complexului, posturi de transformare, paza si monitorizare video, toate fara costuri suplimentare de mentenanta.

        Mijloace de transport: metrou Aparatorii Patrie, metrou Piata Sudului, RATB ( chiar in fata ansamblului).

        Unitati de invatamnt : gradinite ( de stat si private), scoli, licee, Universitatea Spiru Haret.

        Alte puncte de interes:  hipermarketuri: Carrefour Grand Arena, Selgros, Metro, Lidl, Sun Plaza Mall.

Pentru informatii suplimentare, vizitati site-ul oficial www.4citylife.roManager proiect

Ana Maria Angheloiu


0723363867
anamaria@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj