Rezultatele cautarii tale

Cine nu si l-ar dori “coleg de apartament” pe Hugh Hefner?

Postat de Valentin Pop pe 3 martie 2016
| 0

Faimoasa resedinta Playboy, cea care a dat subiecte tabloidelor vreme de zeci de ani, este pusa acum la vanzare, doar ca vine la pachet cu tot cu Hugh Hefner. Fondatorul Playboy, acum in varsta de 89 de ani, este dispus sa renunte la drepturile de proprietate asupra conacului numai daca ii va fi garantata sederea in conac pana la data mortii sale.

Ceea ce este interesant la resedinta Playboy e suma astronomica pentru care a fost listata pe piata imobiliara de profil, anume 200 de milioane de dolari. Daca intr-adevar se gaseste cumparator, cu toate ca gurile rele spun ca e doar o incercare disperata de marketing din partea companiei (care oricum a renuntat la formatul clasic si la pictorialele specifice) pentru a mai aduce in prim plan numele companiei, aflata acum in deriva.

Resedinta se afla in Holmby Hills, un cartier select dintr-o zona suburbana a Los Angeles-ului, pozitionat cumva chiar intre Beverly Hills si Westwood. Are o suprafata de 1850 de metri patrati, la care se adauga si alti 5 acrii de teren, precum si o casa de oaspeti cu 6 dormitoare. Resedinta principala are 25 de camere si este construita intr-un stil mixt intre gotic si Tudor. Ea a fost construita in 1925 si este casa in care Hugh Hefner traieste de mai bine de 40 de ani, totodata casa pe bazele caruia s-a construit brand-ul Playboy.

Dupa cum probabil stiti, resedinta a fost dintotdeauna privita cu suspiciune, iar asta din cauza nonconformisumului caracteristic brand-ului din spate. S-au organizat petreceri incendiare, pictoriale specifice brand-ului, emisiuni TV si multe altele, deci viitorii proprietari nu vor cumpara doar o proprietate in sine, ci un loc care a jucat un rol important in dezvoltarea culturii publicistice americane, ba chiar un loc ce tine de istoria moderna a SUA, plus ca cine nu si l-ar dori “coleg de apartament” pe Hugh Hefner?

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

  • Cauta proprietate

    0 € si 300.000 €