Titan Sun Park Residence

Stadiu: In constructie
Predare:
Reper ansamblu: 1 Decembrie 1918
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+4
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative:
Preţuri de la: 29.500 EURO
Data publicarii: 4 mai 2016 | Numar vizualizari: 1.784 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul pe care il supunem atentiei dumneavoastra poarta numele de “Titan Sun Park Residence” si este alegerea celor care isi doresc o casa noua si de calitate!
Titan Sun Park este un ansamblu rezidential ce cuprinde 210 apartamente si vine in intampinarea clientilor dornici sa-si gaseasca locuinta mult visata, pretul de achizitie fiind unul mai mult decat decent. Raportul foarte bun pret-achizitie este inca un motiv bineintemeiat pentru a va atrage interesul asupra acestui proiect imobiliar.

Ansamblul este format din 7 blocuri cu un regim mic de inaltime, P+4, dotate cu lift hidraulic.

Toate unitatile locative se vand complet finisate, “la cheie”, si dispun de: centrala termica Immergas, placaje cu gresie si faianta in bucatarii si in grupurile sanitare, pardoseli placate cu parchet, usi de interior celulare in ton cu pardoseala, usa metalica de acces, obiecte sanitare moderne si zugraveli lavabile. Imobilul este construit pe structura de cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm.
La exterior sistemul termo este asigurat cu polistiren expandat de 10 cm si de ferestrele cu tamplarie Gealan, geam REHAU, fiind un proiect garantat de S.C Total Confort S.R.L , firma de constructie cu experienta de peste 22 de ani in acest domeniu.
Pe langa confortul termic, acestea ajuta si la o buna izolare fonica si, cel mai important, la cresterea confortului financiar prin costurile extrem de scazute de intretinere si mentenanta. Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs. si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Modul excelent in care este gandit si proiectat noul ansamblu va ofera o varietate locativa in interiorul acestuia, astfel incat sa puteti alege din mai multe tipuri de modele si compartimentari.

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Pret
Schita

1
Intermediar
2 camere
59.47 mp
48.000 Euro

2
Intermediar
2 camere
60.16 mp
49.500 Euro

3
Intermediar
2 camere
57.14 mp
50.000 Euro

4
Intermediar
3 camere
74.19 mp
63.500 Euro

5
Parter cu curte
2 camere
50.73 mp
39.500 Euro

6
Parter cu curte
2 camere
91.08 mp
56.000 EuroManager proiect

gabrielstancu


0722.813.992
gabriel.stancu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj