South Garden Residence

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Splaiul Unirii
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim inaltime imobile: P+5
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 72
Preţuri de la: 68.500 EURO
Data publicarii: 12 ianuarie 2018 | Numar vizualizari: 538 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Complexul South Garden Residence are o excelentă poziționare pe harta Bucureștiului, într-o zonă semicentrală, în apropiere de Splaiul Unirii. O astfel de zonă este căutată mai ales de acel segment al populației cu o viață activă și intens trăită, care este invariabil orientat către calitate premium. Datorită acestui fapt, dezvoltatorii ansamblului au mizat pe soluții de construire menite să mulțumească cele mai exigente cerințe.

 

Prin urmare, South Garden Residence se remarcă printr-un design avangardist și adoptă o nouă abordare în ceea ce privește sistemul de construcție. Complexul are o atitudine arhitecturală modernă, urban-contemporană care răspunde vizibil cerințelor rezidențiale actuale.

 

Cu un total de 72 de apartamente cu două și trei camere, acest complex este rezultatul unei experiențe dobândite în timp de constructor, experiență datorită căreia a reușit să răspundă așteptărilor clienților săi. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că South Garden Residence a reușit să îmbine siguranța, eleganța și confortul până în cele mai mici detalii, detalii care fac diferența. De la modul de finisare și utilare corespunzătoare al acestor locuințe, până la asigurarea unor costuri minime la întreținere a rezidenților acestui complex rezidențial. Tocmai de aceea South Garden Splaiul Unirii reprezintă confortul, spațiul, libertatea, siguranța și liniștea atât de necesare unui trai decent.

 

Cât privește zonele de servicii la care ai acces, este mai mult decât evident că acestea sunt la îndemâna rezidenților: unități de învățământ, unități spitalicești, mijloace de transport în comun, mari centre și galerii comerciale, piețe, centre wellness și lista poate continua.

 

Compania noastră îți pune la dispoziție diverse modalități de plată pentru achiziționarea unui apartament în South Garden Residence: Prima casă, credit imobiliar sau ipotecar. Iar pentru clienții care doresc să acceseze credite compania noastră oferă consultanță și asistență financiară gratuită.

 

Te-așteptăm la vizionare!

 

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Pret
Schita

1
Parter
2 camere
82.20 mp
110.970 Euro

2
Parter
Garsoniere duble
50.70 mp
70.980 Euro

3
Intermediar
2 camere
62.20 mp
87.080 Euro

4
Intermediar
2 camere
66.00 mp
92.400 Euro

5
Parter
Garsoniere
48.90 mp
68.460 EuroManager proiect

Ionut Dumitrascu


placeholder
0737.500.374
ionut@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj