Soft Residence 2

Stadiu: In constructie
Predare:
Reper ansamblu: Metrou Mihai Bravu
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+5
Tipuri unitati: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 8
Preţuri de la: 69.000 EURO
Data publicarii: 16 martie 2016 | Numar vizualizari: 785 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul rezidential Soft Residence 2 se afla in zona semicentrala a Bucurestiului, in sectorul 3, la o distanta foarte mica de statia de metrou Mihai Bravu. Ansamblul este retras de zgomotul si agitatia orasului, asezat intr-o zona linistita, asigurand apartamentelor o vedere libera si luminoasa.

Proiectantul Soft Residence 2 propune doritorilor de casa noua un ansamblu de locuinte colective compus dintr-un bloc cu regim de inaltime Parter + 5 etaje.  Acesta va fi deservit de toate cele necesare pentru o viata de familie linistita si confortabila.

Astfel, la parterul complexului vor fi disponibile locuri de parcare,  iar in imediata apropiere sunt locuri de joaca pentru copii, spatii verzi si de relaxare. Complexul dispune de alei de acces, trotuare pietonale si iluminat exterior.  Imobilele au o arhitectura exterioara moderna si placuta ochiului.

Complexul Soft Residence 2 ofera spre vanzare un numar de 8 unitati locative de toate tipurile: apartamente cu 2 camere compartimentate ideal si, pentru cei cu nevoie mai mare de spatiu, apartamente cu 3 camere deosebite de 89 mp.

In ceea ce priveste nivelul de finisare al unitatilor locative, dezvoltatorul imobilar a ales pentru dumneavoastra, viitorii rezidenti, materiale de cea mai buna calitate. Fiecare dintre unitati vor fi predate la stadiul complet finisat („la cheie”), avand: placaje ceramice (gresie si faianta de import), tamplarie PVC Gealan, zugraveli lavabile, centrala termica individuala, placaje cu parchet stratificat, obiecte sanitare moderne. Toate apartamentele vor fi bransate si contorizate individual la toate utilitatile (Enel, DistriGaz, ApaNova).

In zona sunt prezente absolut toate punctele de interes pentru viata de familie: unitati de invatamant pentru toate gradele, linii de mijloace de transport in comun subteran si suprateran, unitati spitalicesti, institutii publice, banci, piete agro-alimentare si supermarket-uri .

 

Echipa Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie:

Plata prin programul de creditare PRIMA CASA ;

Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;

Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

 

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Pret
Schita

1
Intermediar
2 camere
55.79 mp
69.000 Euro

2
Intermediar
3 camere
89.05 mp
99.000 EuroManager proiect

DelceaAlexandru


0730888272
alex.delcea@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj