Siena Residence 3

Stadiu: In constructie
Predare: 30/09/2019
Reper ansamblu: Berceni
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim inaltime imobile: S+P+5
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 225
Preţuri de la: 27.200 EURO
Data publicarii: 28 martie 2018 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

 

Aflat la al treilea proiect imobiliar complex în zona metropolitană de sud, dezvoltatorul Siena Residence are o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile atât în sud, cât mai ales în nordul Capitalei. Experiența dezvoltatorului în construcții își spune cuvântul cu acest al treilea proiect al său, Siena Residence 3, un complex care marșează pe locuințe fiabile, raportate la raportul calitate-preț. Siena Residence livrează în piață, numai în primă fază, 225 de proprietăți, garsoniere, apartamente cu două și trei camere, toate decomandate, mare parte dintre ele cu două balcoane sau terase.

 

Siena Residence este poziționat într-una dintre cele mai bune arii din zona metropolitană de sud, la cinci minute de mers pe jos de Mall „La Strada Concept” și Pizza Hut, și la 7 minute de mers pe jos până la stația de metrou Berceni. Apartamentele Siena sunt iscusit compartimentate ca să-ți ofere spațiul de care ai nevoie, astfel încât tu și cei dragi ție să vă bucurați de o locuință spațioasă. Atenția constructorului la detalii, finisajele și dotările, de la producători de renume, poziționează Siena Residence în rândul ansamblurilor preferate de către clienții din zona metropolitană de sud. De altfel, complexul rezidențial se numără printre puținele din zona de sud ale cărui apartamente s-au vândut încă din faza de proiect.

 

Construcția în sine este una de calitate, blocurile care compun Siena Residence numărându-se printre clădirile care beneficiază de dublă izolație (și la parter și la ultimul etaj), acest fapt încadrând întreg ansamblul Siena într-o clasă superioară de eficiență energetică. 

 

Cele 4 blocuri care compun ansamblul Siena sunt edificate pe parter și 5 etaje, ultimul, al cincilea, fiind etaj retras, cu apartamente cu terase largi, tip penthouse. Apartamentele de la parter, în schimb, vor beneficia fiecare de câte o curte destul de spațioasă încât să-ți poți amenaja un loc de joacă pentru cei mici sau o grădină cu plante și flori.

 

Parcările vor fi construite la subsolul fiecărui bloc și sunt conforme cu legislația în vigoare, asta însemnând că, pe lângă cele aferente apartamentelor, vor mai fi amenajate și parcări pentru vizitatori. Datorită complexității proiectului, complexul va fi construit în două etape: în primă fază, dezvoltatorul va edifica două blocuri, punând astfel în piață 123 de unități locative, urmând ca celelalte două clădiri, cu un total de 102 apartamente, să fie livrate în piață cu șase luni mai târziu.

 

Cât privește finisajele, Siena Residence va beneficia de geamuri termopan Low-E cu profile din PVC, uși interioare celulare, obiecte sanitare în baie, plăci ceramice în bucătărie și băi, parchet, centrală termică de apartament 24kw și calorifere și ușă de acces din metal, anti-efracție. Important este că dezvoltatorul îți pune la dispoziție o cromatică diversă pentru finisaje, iar tu îți poți personaliza locuința în funcție de preferințele tale.

 

Apartamentele Siena Residence se vând și cu credit ipotecar, iar noi îți oferim gratuit consultanță financiară și asistență pentru obținerea unui credit.Manager proiect

Ana Maria Angheloiu


0723363867
anamaria@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj