Provis Residence

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Oltenitei, Popesti-Leordeni
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim inaltime imobile: P+1+M
Tipuri unitati: Vile insiruite
Numar unitati locative: 16
Preţuri de la: 64.900 EURO
Data publicarii: 10 ianuarie 2018 | Numar vizualizari: 620 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Provis Residence

Știți c-am mai vorbit noi despre casele la preț de apartament? În cazul în care îți dorești o locuință mai mare, într-o zonă liniștită și fără poluare, noi îți prezentăm casa perfectă pentru tine! Este vorba despre un nou ansamblu rezidențial, Provis Residence, un ansamblu cochet de 16 vile!

 

O proprietate Provis este compusă din parter – etaj – mansardă. Ai nevoie de mai mult spațiu? Îți mai oferim o terasă și o grădină. Iar în cazul în care aveți copii, gradina este locul perfect pentru joacă! Mai mult de-atât – sunt disponibile și locuri de parcare pentru fiecare proprietate în parte.

 

Casele Provis se predau proprietarilor la stadiul complet finisat. Materialele sunt de cea mai bună calitate și includ: placaje ceramice (gresie și faianță), pardoseli placate cu parchet laminat, uși interioare celulare, centrală termică proprie, calorifere, ferestre cu tâmplărie PVC, geamuri termopan, ușă metalică de acces anti-efracție, acoperiș cu tablă tip Lindab. De asemenea, casele sunt branșate la utilități, la rândul lor contorizate individual.

 

Ce caracterizează în mod particular ansamblul Provis? Arhitectura exterioară deosebită și compartimentările inteligente, făcute astfel încât să poți depozita tot ceea ce ai prin casă. Totodată, modul de finisare și utilare corespunzătoare vor asigura cu siguranță viitorilor rezidenți sume modice la întreținere.

 

Desigur, complexul rezidențial este amplasat într-o zonă de vile, care se află pe Șoseaua Olteniței, accesul la rețeaua rutieră făcându-se comod și facil. În zona de amplasare se găsesc și alte puncte de interes necesare unei vieți de familie confortabile, cum ar fi: supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Carrefour, Kaufland), centre și galerii comerciale, unități spitalicești, piețe agro-alimentare, bănci comerciale, precum și alte instituții publice.

 

Pentru cei care doresc să acceseze credite, compania noastră vă oferă consultanță financiară și asistență în relația cu banca. Acest serviciu vă este oferit GRATUIT!

 

Casele Provis se vând și cu credit imobiliar, chiar și cu Prima casă.

 

Tu ce mai aștepți? Te-așteptăm la vizionare!Manager proiect

Marius Draghici


placeholder
0730.888.286
marius.draghici@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj