Perla Residence 4

Stadiu: In constructie
Predare: 30/11/2018
Reper ansamblu: Dimitrie Leonida, Berceni
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+4
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 66
Preţuri de la: 36.000 EURO
Data publicarii: 21 septembrie 2018 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Perla Residence 4

Complexul Perla Residence se încăpățânează să demonstreze pentru a patra oară că se poate construi cu responsabilitate. Și încă la prețuri decente. De fapt, acesta a fost principiul de bază încă de la început al dezvoltatorului ce construiește sub marca Perla Residence.

Dacă experiența și-a spus cuvântul cu fiecare ansamblu construit, și de această dată dezvoltatorul dă asigurări că nu va face rabat de la calitatea cu care și-a obișnuit clienții. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că cele 66 de apartamente Perla Residence, fie că vorbim despre studio-uriapartamente cu două sau cu trei camere, toate vor beneficia de spații generoase, de ferestre largi, de compartimentări optime și de dotări și finisaje din game premium, de la producători consacrați.

Finisajele pot fi alese (în limita unui buget inclus în prețul apartamentului) de fiecare proprietar în parte dintr-o gamă variată pusă la dipoziție de dezvoltator.

Cât privește poziționarea ansamblului, aceasta este de-a dreptul de invidiat, Perla Residence 4 fiind în apropierea unei rețele de transport bine dezvoltată.

Zona în care a fost construit ansamblul este și ea una bogată în servicii: supermarket-uri, magazine, școli, grădinițe, spitale, farmacii, cafenele, restaurante, instituții bancare și lista poate continua.

Trebuie știut că apartamentele Perla Residence pot fi achiziționate și cu credit ipotecar, iar prețul de pornire al unei astfel de proprietăți este de 38.000 de euro, în cazul unui studio.

Te-aștept la vizionare!Manager proiect

Ana Maria Angheloiu


0723363867
anamaria@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj