Louisiana Residence 4

Stadiu: In constructie
Predare:
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+1+Pod
Tipuri unitati: Vile duplex
Numar unitati locative: 2
Preţuri de la: 130.000 EURO
Data publicarii: 31 martie 2016 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul pe care il supunem atentiei dumneavoastra poarta numele de Louisiana Residence 4 . Acesta este situat intr-o zona linistita, iluminata, cu drumuri asfaltate si infrastructura completa, ideal pentru a te retrage in liniste dupa o zi agitata, ceea ce ofera intregului proiect un grad ridicat de confort si intimitate.

Ansamblul este compus din doua vile duplex, cu un regim de inaltime Parter+Etaj+Pod (parter 112 mp, etaj 109 mp).

Ansamblul reuseste sa indeplineasca cerinta locatarilor de a avea cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului si catre locatiile de maxim interes din zona de sud.

Vilele  se vor preda la stadiul complet finisat, iar materialele sunt de cea mai buna calitate. Printre acestea, enumeram: placaje ceramice cu gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), pardoseli placate cu parchet laminat, usi interioare celulare, centrala termica, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, contoare separate la utilitati, usa metalica de acces, sistem termo la exterior, acoperis cu tabla tip Lindab.

In imediata apropiere, regasim si punctele de interes necesare unei vieti confortabile de familie: supermarket-uri (Mega Image, Lidl, Carrefour), centre si galerii comerciale, unitati spitalicesti, piete agro-alimentare, banci comerciale si alte institutii publice.

Ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

 

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.Manager proiect

Valentin Pop


0729308805
vali@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj