Gaudi Residence 2

Stadiu: In constructie
Predare: 30/09/2018
Reper ansamblu: Bulevardul Metalurgiei, Berceni
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim inaltime imobile: P+5
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 59
Preţuri de la: 35.200 EURO
Data publicarii: 12 ianuarie 2018 | Numar vizualizari: 87 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare.

 

Al doilea proiect rezidențial marca Gaudi Residence reușește, asemenea primului, să îmbine eleganța, confortul și siguranța până în cele mici detalii, dezvoltatorul punând accentul și de această dată pe siguranța structurii și dotările premium ale apartamentelor.

 

Apartamentele Gaudi combină spații generoase și decoruri funcționale cu soluții complete de finisaje, redând, astfel, proprietăților un aspect modern, în concordanță cu cerințele pieții actuale. În apartamentele Gaudi, bunul gust se împletește cu simplitatea și eleganța, rezultând un concept modern de locuire, un loc ideal pentru relaxare după o zi interminabilă de muncă.

 

Noul ansamblu Gaudi Residence 2 însumează 59 de apartamente cu două și trei camere și garsoniere, al căror preț de listă pleacă, în cazul unei garsoniere, de la 30.200 de euro. Ce-i drept, raportul calitate-preț al apartamentelor Gaudi spulberă multe oferte aflate azi în piața imobiliară din Zona Metropolitană de Sud. Asta în condițiile în care inclusiv amplasarea lui într-o zonă mai mult decât bună din Sectorul 4 îl situează în rândul cumpărătorilor interesați de această arie. În mare parte, datorită accesului facil către diferite puncte de interes: instituții de învățământ, centre comerciale pentru cumpărături și pentru relaxare sau distracție, bănci, spitale, dar, mai ales, pentru rețeaua rutieră de transport în comun care comunică cu orice zonă din Capitală.

 

Structura Gaudi Residence 2 este de calitate superioară, pe cadre de beton, cu radier general, rezistent chiar și la seisme cu intensitate mărită. Compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm, iar finisajele și dotările sunt de cea mai bună calitate: granit pe holuri și pe casa scării, inserții din lemn pe holuri, balustrade din inox, lift Schindler. Rampele de acces în parcarea subternă de la subsol sunt moderne, și datorită funcției de degivrare sunt ușor accesibile în sezonul rece.

 

Apartamentele dispun de centrală termică proprie și radiatoare. Finisajele pot fi personalizate pentru că dezvoltatorul pune la dispoziție o gamă variată, din care poți opta pentru cromatica lor, în limita unui buget pus la dispoziție.

 

Apartamentele vor beneficia, de asemenea, de utilități – apă, gaz, canalizare, electricitate -, iar înregistrarea acestora se va face separat, pentru fiecare apartament în parte.

 

Te-așteptăm să ne vizitezi!Manager proiect

Iulian Nitu


0737.500.380
iulian@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj