Escada Residence Vitan

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Mihai Bravu, Vitan
Dezvoltator: Persoana juridica
Regim inaltime imobile: P+4
Tipuri unitati: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 30
Preţuri de la: 84.500 EURO
Data publicarii: 10 ianuarie 2018 | Numar vizualizari: 231 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Escada Residence este deja un nume cu greutate pe piața imobiliară a Capitalei. Iar apartamentele care s-au vândut și care se vând sub acest brand au inspirat sau inspiră zeci de familii.

 

De la amplasamente și structuri de excepție și până la finisaje și dotări, complexurile Escada impresionează prin atenția la detalii. Cum este, spre exemplu, și acest ansamblu, Escada Residence Vitan, cu o poziție de excepție, într-o zonă semicentrală, mai ales că în imediata lui vecinătate se află zone de servicii multiple și o infrastructură rutieră dezvoltată.

 

Complexul rezidențial dispune de 30 apartamente, cu două și trei camere, cu parcări amenajate la subsolul imobilului. Locuințele se predau „la cheie”, cu finisaje și dotări din gama premium, care pot fi personalizate de fiecare proprietar în parte. Așa că poți opta pentru cromatica zugrăvelilor, parchetului, gresiei, faianței, ușilor interioare și obiectelor sanitare.

 

Colega noastră Ionela Ungureanu vă stă la dispoziție cu orice informație suplimentară, iar specialiștii companiei noastre vă vor sprijini în condițiile în care vreți să accesați un credit imobiliar pentru achiziționarea unui apartament Escada. Consultanța finanicară este gratuită.

 

Vă așteptăm la vizionare!

 

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Pret
Schita

1
Parter
2 camere
123.28 mp
110.000 Euro

2
Intermediar
3 camere
88.43 mp
121.000 Euro

3
Intermediar
3 camere
203.06 mp
182.000 EuroManager proiect

Ionela Ungureanu


placeholder
0737.000.035
ionela.ungureanu@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj