Escada Dristor

Stadiu: In constructie
Predare: 01/09/2017
Reper ansamblu: Dristor Kaufland
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: D+P+5
Tipuri unitati: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 118
Preţuri de la: 70.500 EURO
Data publicarii: 14 aprilie 2016 | Numar vizualizari: 831 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul pe care il supunem atentiei dumneavoastra poarta numele de Escada Dristor, unul dintre cele mai bine amplasate ansambluri, avand in vedere apropierea de statia de metrou Dristor si usurinta cu care puteti ajunge in centrul capitalei.

Modul excelent in care este gandit si proiectat noul ansamblu va ofera o varietate locativa in interiorul acestuia, astfel incat sa puteti alege din mai multe tipuri de modele si compartimentari: apartamente cu 2 si 3 camere. Apartamentele sunt luminoase, spațioase, dotate cu centrală termică și pereți izolați termic. Zona semicentrală este căutată de clienţii care duc o viaţă activă, orientaţi spre calitate.

Escada Dristor este un ansamblu rezidential a carui constructie a pornit de la principiul simplu de a-ti oferi un spatiu de locuire curat, simplu si eficient impartit. Chiar daca esti adeptul stilului de amenajare minimalist sau traditional, aici vei gasi intotdeauna apartamentul in care sa iti implinesti visele!

Acest ansamblu este de asemenea si un proiect ambitios, al unor dezoltatori deja cunoscuti pentru calitate si seriozitate, ce dau spre vanzare 118 apartamente. Dorind sa pastreze intimitatea si, de ce nu, traditia proiectelor precedente, imobilul va avea de asemenea un regim de inaltime redus: D+P+Mz+5E.

Imobilul va cuprinde apartamente cu 2 camere si cu 3 camere, la subsolul imobilului avand parcare subterana, fiecare loc de parcare subterana putand fi achizitionat la pretul de 10.000 de euro, iar cel exterior la pretul de 7.000 de euro.

Apartamentele din cadrul complexului se vor preda la stadiul complet finisat, “la cheie”, impreuna cu finisaje de cea mai buna calitate, la alegerea clientului: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica complete, lift hidraulic.

Costurile de mentenanta vor fi reduse, tocmai datorita finisajelor de calitate.

Echipa Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie:

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA ;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Pret
Schita

1
Intermediar
2 camere
46.22 mp
73.000 Euro

2
Intermediar
2 camere
52.11 mp
81.000 Euro

3
Intermediar
3 camere
76.36 mp
125.000 Euro

4
Parter inferior
2 camere
46.22 mp
73.000 Euro

5
Parter inferior
2 camere
49.98 mp
78.500 Euro

6
Parter inferior
2 camere
52.85 mp
82.500 EuroManager proiect

DelceaAlexandru


0730888272
alex.delcea@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj