Astrelor Residence

Stadiu: Finalizat
Reper ansamblu: Soseaua Otenitei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+3
Tipuri unitati: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 24
Preţuri de la: 57.900 EURO
Data publicarii: 21 septembrie 2018 | Numar vizualizari:
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Astrelor Residence

Astrelor Residence este un ansamblu de apartamente construit cu gust, elegant, a cărui arhitectură te duce cu gândul la vacanță, la soare, dar și la seri în tihnă petrecute cu familia. De altfel, aceasta este ideea de bază de la care a plecat constructorul.

Poziționat în centrul orașului Popești-Leordeni, rezidenții complexului Astrelor vor beneficia de toate avantajele zonei, de la servicii și până la infrastructură.

Astrelor Residence este un complex rezidențial cochet, cu regim mic de înălțime, construit pe 3 niveluri, P+2E, în concordanță cu cerințele pieței actuale. Aceasta înseamnă că satisface până și gusturile celor mai pretențioși clienți în materie de rezidențial, anume de a locui într-un bloc cu un număr mic de apartamente. Ținând cont de cerințele pieței, constructorul Astrelor Residence aduce în piață un număr de numai 23 de apartamente cu două și trei camere, cu suprafețe generoase și balcoane imense, de peste 12 metri pătrați. Apartamentele vor fi predate proprietarilor finisate și dotate conform standardelor actuale, cu: gresie, faianță, parchet, uși celulare la interior, geamuri termopan cu profile PVC, obiecte sanitare în baie, centrală termică și calorifere, ușă antiefracție la intrare.

Te-aștept să ne vizitezi!Manager proiect

Ana Maria Angheloiu


0723363867
anamaria@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj