Amurg Residence

Stadiu: In constructie
Predare:
Reper ansamblu: Soseaua Oltenitei
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+2+M
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere
Numar unitati locative: 24
Preţuri de la: 25.000 EURO
Data publicarii: 17 martie 2016 | Numar vizualizari: 937 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul Amurg Residence vine in intampinarea clientilor ce vor sa-si gaseasca o casa noua, cu un design modern.

Acesta este situat intr-o zona de vile, linistita, iluminata, cu drumuri asfaltate si infrastructura completa, in Popesti-Leordeni. Este ideal pentru a te retrage in liniste dupa o zi agitata.

Ansamblul este format dintr-un corp de cladire cu 3 scari, cu un regim de inaltime redus (P+2E+M), ceea ce ofera intregului complex un grad ridicat de confort si intimitate.

Modul excelent in care este gandit si proiectat noul ansamblu va ofera o varietate locativa in interiorul acestuia, astfel incat sa puteti alege din mai multe tipuri de modele si compartimentari: garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere.

Preturile incep de la 25.000 euro (garsoniera) si ajung la 52.900 euro (apartament 3 camere).

Toate apartamentele sunt caracterizate de o arhitectura moderna, avand spatii generoase ce beneficiaza de lumina naturala.

Ansamblul este realizat pe cadre de beton armat si zidarie din caramida, care vine impreuna cu un sistem performant de termo si hidroizolatii. Apartamentele din cadrul complexului se vor preda la stadiul complet finisat, “la cheie”, impreuna cu finisaje de cea mai buna calitate, la alegerea clientului: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Amplasarea ansamblului este la cateva minute de Soseaua Oltenitei si reuseste sa indeplineasca cerinta locatarilor de a avea cai de acces rapide catre centrul capitalei si catre locatiile de maxim interes din zona de sud. In felul acesta, accesul la scoli, gradinite si licee se face rapid si facil. De asemenea, aici gasiti si supermarket-uri (Lidl, Mega Image, Selgros, Mall Sun Plaza, Cora etc ) si piete agro-alimentare (Piata Sudului), precum si mijloace de transport in comun.

 

Echipa Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie:

Plata prin programul de creditare PRIMA CASA ;

Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;

Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

 

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.Manager proiect

Catalin Rosioru


0723.535.968
catalin@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj