Alpha Residence 2

Stadiu: In constructie
Predare:
Reper ansamblu: Soseaua Berceni
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: P+3
Tipuri unitati: Garsoniere
Numar unitati locative: 60
Preţuri de la: 29.900 EURO
Data publicarii: 31 martie 2016 | Numar vizualizari: 878 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Alpha Residence 2 este un ansamblu residential,situat in zona de sud a capitalei,  in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei, cu acces rapid la hipermarket AUCHAN, Metro, statii RATB, metrou, scoli si gradinite, ceea ce garanteaza un plus calitati vietii.

Acesta va cuprinde 3 blocuri  cu un regim de inaltime redus (P+3E) cu un total de 60 de locuinte respectiv:

  1. garsoniere simple: 33 mp , 29.900 euro;
  2. garsoniere duble: 38 mp , 33.200 euro;
  3. garsoniere duble: 44 mp , 38.900 euro.

Preturile includ 5% TVA.

Ansamblul Alpha Residence 2 este realizat folosind sisteme moderne de constructie, sisteme de cofrare de prima clasa. Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc.

Acesta  este un ansamblu rezidential a carui constructie a pornit de la principiul simplu de a-ti oferi un spatiu de locuire curat, simplu si eficient impartit. Chiar daca esti adeptul stilului de amenajare minimalist sau traditional, aici vei gasi intotdeauna locuinta in care sa iti implinesti visele!

Toate apartamentele din ansamblul Alpha Residence 2 se vând complet finisate „la cheie”. Astfel, regasim: gresie si faianta (in bucatarie si in grupurile sanitare), parchet laminat, usi interioare in ton cu pardoseala, geamuri termopan, usa metalica de acces, centrala proprie, calorifere de otel, obiecte sanitare. Furnizori: Porotherm, Baumit, Rehau, Romstal.

Apartamentele sunt branşate la toate utilităţile orasului (apă, canalizare, curent electric, gaze) si sunt contorizate individual.

Ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

Plata prin programul de creditare PRIMA CASA;

Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;

Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

 

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Tabel tipuri de apartamente


Nr. Crt.
Etaj
Nr. camere
Supr. utila
Pret
Schita

1
Intermediar
Garsoniere
33 mp
29.900 Euro

2
Intermediar
Garsoniere duble
38 mp
33.900 Euro

3
Intermediar
Garsoniere duble
44 mp
38.900 EuroManager proiect

andrei


0733501457
andrei.gheorghisor@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj