Alessia Residence

Stadiu: In constructie
Predare: 15/04/2017
Reper ansamblu: Soseaua Giurgiului
Dezvoltator: Grup de persoane fizice
Regim inaltime imobile: D+P+2+M
Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente 2 camere
Numar unitati locative: 80
Preţuri de la: 24.000 EURO
Data publicarii: 8 august 2016 | Numar vizualizari: 840 vizualizari
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Echipa Premier va prezinta un nou ansamblu deosebit, denumit Alessia Residence.

Acesta este pozitionat in zona Giurgiului, in imediata vecinatate a Soselei Giurgiului si a Stradei Zetarilor. Reusind sa imbine eleganta, confortul si siguranta pana la cele mici detalii, dezvoltatorii au pus accentual pe siguranta structurii si dotarile premium ale apartamentelor.

Alessia Residence are un numar total de 80 de garsoniere si apartamente de 2 camere si, cu un regim de inaltime D+P+2+M, avand ca si solutie de proiectare sistemul dual de cadre de beton armat, diafragme de beton armat.

Amplasarea acestui ansamblu faciliteaza accesul catre diferite puncte de interes: restaurant, banci, cafenele, institutii comerciale, institutii de invatamant, centre comerciale atat pentru cumparaturi, cat si pentru relaxare sau intretinere.

Accesul in Alessia Residence, atat cu masina cat si cu transporturile in comun, este avantajat din toate punctele de vedere. Mijloacele de transport in comun sunt la doar cateva minute de mers pe jos.

Apartamentele combina spatii generoase si decoruri functionale cu solutii complete de finisaje intr-un decor modern. Bunul gust este adaptat cu simplitatate si eleganta la complexitatea conceptului de locuire, devenind locul ideal pentru relaxare dupa o zi lunga la birou.

Ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare PRIMA CASA;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de BUY-BACK IMOBILIAR, marca proprie PREMIER (vezi detalii aici);

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.Manager proiect

Valentin Pop


0729308805
vali@zonadesud.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj