Rezultatele cautarii tale

Amenajarea unui apartament de doar 45 mp

Postat de Valentin Pop pe 10 februarie 2016
| 0

Credeati ca numai apartamentele de la noi sunt mici si neincapatoare? Ei bine, avem exemplul acestui apartament din Moscova, care detine o suprafata de numai 45 de mp. Ceea ce il deosebeste de un apartament obisnuit este amenajarea practica si, totodata, originala.

Interiorul a fost amenajat de INT2 Architecture pentru un cuplu tanar. Mizand pe creativitate si imaginatia de moment, decoratorii au reusit sa transforme un spatiu anost intr-unul elegant si functional, in ciuda suprafetei reduse pe care au avut-o la dispozitie. De fapt, intregul concept de amenajare s-a bazat pe idei creative si simpatice, atat de ordin practic, cat si estetic.

Echipa de la INT2 Architecture a utilizat si valorificat fiecare coltisor, astfel incat sa fie satisfacute si nevoile de depozitare. Toate acestea fara a neglija latura estetica.

Interiorul se axeaza pe o paleta cromatica tinereasca. Peretii albi din caramida si accentele pastelate subtile (roz, galben, albastru si verde) sunt in perfecta armonie. In completare vin piesele de mobilier in tonuri neutre si elementele din lemn in nuante calde.

Fiecare incapere dezvaluie detalii decorative interesante. De exemplu, camera de zi se remarca prin combinatiile de elemente in culori fresh si pastelate. Bucataria a fost separata de living printr-un perete-bar, care include si spatii de depozitare (inclusiv rafturi pentru depozitarea sticlelor cu vin). Un detaliu decorativ simpatic si jucaus il reprezinta suprafata scrisa si cu desene.

Dormitorul a fost creat cu un nivel mai inalt fata de restul incaperilor, iar spatiul de sub pardoseala a fost tranformat in spatiu de depozitare. Tot in acest scop a fost realizata si nisa in perete, in care se pot pastra articole de imbracaminte si incaltaminte.

Si baia prezinta elemente ludice, cum ar fi placile de faianta cu model litere. Cromatica se compune din nuante naturale ale lemnului si accente de galben, pe un fundal neutru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

  • Cauta proprietate

    0 € si 300.000 €